Kullagårdens Wärdshus

Mölle

Genuint hotell och wärdshus på Kullaberg

Välkommen till ett genuint och personligt hotell med 16 rum, 29 bäddar, mitt i Kullabergs naturskyddsområde, inte långt från Kullens Fyr och vid Mölle Golfklubbs vackra golfbana. Boka rum på vårt vackra hotell och njut av Kullabergs enastående natur och upplev allt vad Kullabygden erbjuder, både i form av natur och kultur. Njut av en avkopplande helg med sköna promenader i den vackra bokskogen och de spetsiga klipporna där Öresund möter Kattegatt samt vårt välrenommerade kök, gemytliga restaurang och sköna sängar.

Välj bland våra olika Wärdshuspaket t.ex. Wärdshuspaket 3-rätters:
Del i dubbelrum, frukost, en eftermiddagsfika och en 3-rätters gourmet middag för 1360 kronor per person. Gå in på vår hemsida för att både boka och läsa mer om de olika wärdshuspaketen.
https://www.kullagardenswardshus.se/vara-paket/

Ring oss gärna så berättar vi mer.

Boka på:
042-34 74 XX

Kullagårdens Wärdshus
Italienska Vägen 211
263 77 Mölle

E-post: info@kullagardenswardshus.se

Telefonnummer:
042-34 74 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.